Maak van gezond leven een gewoonte met je nieuwe Fitbit Premium-lidmaatschap

Met Premium haal je vanaf nu nog veel meer uit je Fitbit ervaring. Ontvang speciaal op jou afgestemd advies over gezondheid en fitness, inspiratie en begeleiding op basis van je statistieken. Premium is een betaald lidmaatschap dat een nieuwe dimensie geeft aan de functies in de Fitbit app die je zo graag gebruikt. Met ruim tien jaar aan gegevens en expertise helpt Fitbit je meer te bewegen, beter te slapen, gezonder te eten en minder te stressen.

Met geavanceerde slaaptools, persoonlijke inzichten, een overzichtelijk welzijnsrapport en meer legt Premium verbanden die je eerder niet zag. Ontvang praktische tips, bekijk interessante statistieken, doe mee aan nieuwe uitdagingen en spellen en nog veel meer. Hoe profiteer je optimaal van je nieuwe Fitbit Premium-lidmaatschap? Dat lees je hieronder. 

Persoonlijke inzichten

Alle Fitbit gebruikers ontvangen interessante inzichten in de Fitbit app, maar Premium maakt ze persoonlijk. De nieuwe persoonlijke inzichten van Premium brengen patronen in je statistieken aan het licht. Zo kun je zien of je gezonde gewoonten aan het ontwikkelen bent, en waar nodig krijg je een duwtje in de goede richting. Je ontdekt ook de samenhang tussen de verschillende aspecten die je apparaat registreert, bijvoorbeeld hoe de kwaliteit van je nachtrust verbetert na een dag met meer activiteit. We beginnen met het analyseren van de statistieken over je activiteit, slaap en hartslag en in de loop van de tijd zullen we andere gegevens toevoegen aan deze schat aan informatie.

Geavanceerde slaaptools en -analyse

Maak werk van een goede nachtrust met de geavanceerde slaapfuncties van Premium. Slaapprogramma’s en persoonlijke inzichten helpen je op weg, terwijl een diepgaande analyse je helpt om je slaapscore beter te begrijpen.

Analyse van je slaapscore: Met Premium kun je je gratis dagelijkse slaapscore analyseren. Het overzicht toont hoe de score tot stand is gekomen op basis van de tijd die je hebt geslapen, diepe slaap en remslaap en het herstellend vermogen van je nachtrust.

Herstel door slaap: Premium bevat ook een gloednieuwe visualisatie van je hartslag terwijl je slaapt ten opzichte van je gemiddelde hartslag in rust overdag. Hoe langer je slaaphartslag onder je hartslag in rust overdag blijft, hoe meer herstel je slaap geeft. Kijk in hoeverre deze grafiek verandert wanneer je kleine veranderingen aanbrengt in je avondritueel om te zien hoe je lichaam daarop reageert. 

Ontspannende geluiden: Ontspan en kom weer in balans met een uitgebreid aanbod aan rustgevende muziek. Ervaar minder stress en slaap beter.

Spellen en uitdagingen

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om actief te blijven, samen met je familie en vrienden? Probeer dan eens onze Premium-spellen en -uitdagingen.

Leden van Premium krijgen toegang tot nieuwe aanpasbare uitdagingen die ze kunnen aangaan met vrienden of familieleden die ook Fitbit gebruiken. Zo blijft iedereen gemotiveerd. (Premium-uitdagingen en -spellen moeten worden gestart door Premium-leden, maar na uitnodiging kan elke Fitbit gebruiker deelnemen zonder lid te zijn.) 

Fit met bingo: Neem het op tegen vrienden en familie op een persoonlijke bingokaart met verschillende activiteiten, waaronder het behalen van je stappendoel, doel voor actieve minuten of het invoeren van een work-out. De eerste die het patroon heeft gevuld wint!

‘All for One’-uitdaging: Werk samen met vrienden en familie aan een gezamenlijk doel dat jullie zelf bepalen, zoals 50.000 stappen, 750 actieve minuten of 80 kilometer binnen een bepaalde tijd. Doordat je samenwerkt, kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen en bijdragen aan het teamdoel. De hond uitlaten of trainen voor een marathon: alle beetjes helpen.

Aangepaste uitdaging: Ga verder dan stappen tellen met aangepaste uitdagingen voor de activiteit en duur die je zelf bepaalt. Wat denk je van de meeste actieve minuten binnen 5 uur? Of de grootste afstand binnen 7 dagen? 

Welzijnsrapport

Fitbit liet zich adviseren door een groot aantal artsen, slaapdeskundigen en medische professionals van vooraanstaande ziekenhuizen over de opzet van een welzijnsrapport dat eenvoudig te begrijpen is en een duidelijk overzicht geeft van de gegevens over iemands gezondheid en welzijn. Dit rapport omvat gedetailleerde gegevens en grafieken plus extra analyses van je activiteit, hartslag, nachtrust en gewicht waarmee zorg meer specifiek op jou afgestemd kan worden wanneer je die nodig hebt. In de toekomst willen we nog meer gegevens en inzichten toevoegen.

Exclusief voor Fitbit Sense

Til je Fitbit Sense-ervaring naar een hoger niveau met Fitbit Premium. Alle nieuwe Fitbit Premium-gebruikers ontvangen een gratis proefabonnement van 6 maanden bij hun Sense.

Sense beschikt over revolutionaire nieuwe functies waarmee gebruikers hun stressniveau kunnen verlagen. Een Premium-lidmaatschap maakt de invloed van emotionele en fysiologische factoren op stress nog inzichtelijker. Bekijk waaruit jouw stressbeheersingsscore is opgebouwd en ontdek hoe slaap, activiteit en hartslag mede bepalen hoe je lichaam met stress omgaat. Je kunt ook zien wat het verband is tussen je stemming en je stressbeheersingsscore.

Exclusief voor Fitbit Inspire 2

Ga ervoor met Inspire 2 en Fitbit Premium: de ideale combinatie van inspiratie en begeleiding om je doelen te bereiken. Fitbit Inspire 2 is onze meest toegankelijke, gebruiksvriendelijke en stijlvolle fitnesstracker. Ontwikkel gezonde gewoonten met motiverende functies zoals minuten in actieve zones, meer dan 20 trainingsmodi op basis van doelen, geavanceerde slaaptools en continue hartslagmeting – en dat alles met een batterijduur tot 10 dagen (batterijduur varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren). Nieuwe Premium-leden ontvangen een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium.

Bereid je voor op succes met Fitbit Premium! Profiteer van meer persoonlijke begeleiding en ontwikkel gezonde gewoonten. Ontvang persoonlijke inzichten waar je mee aan de slag kunt, ontspanningsfuncties, exclusieve uitdagingen, rapporten over je gezondheid en meer – allemaal in de Fitbit app.

*Gratis proefabonnement kan alleen samen met het apparaat worden geactiveerd. Geldige betaalmethode vereist. Gratis proefabonnement moet binnen 60 dagen na activatie van het apparaat worden geactiveerd. Annuleer Premium voordat de proefperiode is afgelopen om abonnementskosten te voorkomen. Lees hier de algemene voorwaarden..

0 Comments   Join the Conversation

If you have questions about a Fitbit tracker, product availability, or the status of your order, contact our Support Team or search the Fitbit Community for answers.

Please note: Comments are moderated and may not appear immediately after submission.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.