Gör sundhet till en vana med ditt nya medlemskap på Fitbit Premium

Med Premium får du ut så mycket mer av din Fitbit-upplevelse. Omvandla statistiken i klockan till personliga hälso- och träningsinsikter, inspiration och vägledning: Fitbit Premium är resultatet av över ett decenniums expertis och Fitbit-data. Medlemskapet gör att du får ut mycket mer av funktionerna i Fitbit-appen som du gillar och som får dig att röra dig mer, sova bättre, äta sundare och stressa mindre.

Avancerade sömnverktyg, personliga insikter, nya tävlingar och spel, en omfattande hälsorapport och mer. Premium upptäcker mönster och ger insikter och fördjupad kunskap om din hälsa och tipsar om åtgärder och mer. Så hur kan du få ut det mesta av ditt nya medlemskap i Fitbit Premium? Fortsätt läsa så får du svaret. 

Personliga insikter

Alla Fitbit-användare får insikter i Fitbit-appen, men med Premium blir dessa personliga. De personliga insikterna i Premium plockar upp trender ur dina unika Fitbit-data och visar dig när du är på rätt spår mot hälsosamma vanor och hintar när det finns utrymme för förbättring. Insikterna visar hur allt som registreras hänger samman, exempelvis hur din sömn förbättras när du har en mer aktiv dag. Vi börjar med att analysera aktivitet, sömn och pulsdata. Över tid lägger vi till fler typer av data för att skapa fler insikter.

Avancerade sömnverktyg och analys

Det är dags att dra nytta av Premiums avancerade sömnfunktioner. Det kan du göra genom sömnprogrammen, de personliga sömninsikterna och den grundliga analysen av ditt sömnbetyg. 

Analys av sömnbetyg: Med Premium får du en djuplodad analys av ditt dagliga sömnbetyg, en detaljerad översikt av tiden i sömnstadierna lätt, djup och REM och får reda på hur sömnen bidrog till återhämtning. 

 Återhämtande sömn: Med Premium får du koll på din puls under sömnen i en översikt som jämför med din genomsnittliga vilopuls under dagen.  Ju längre din puls är under vilopulsen när du sover, desto mer återhämtning får du via sömnen. När du anpassar dina sovrutiner kan du hålla ett öga på diagrammet och se hur kroppen reagerar. 

Avkopplande ljud: Koppla av med ett bibliotek av ljudspår som mildrar stress, förbättrar sömn och mer därtill.

Spel och utmaningar

Letar du efter nya sätt att hålla dig aktiv med vänner och familj? Prova våra spel och tävlingar i Premium.

Som Premium-medlem kan du peppa och motivera vänner och familj via Fitbit-appen genom att skapa och starta roliga tävlingar som du bjuder in till. (Premium-tävlingar och -spel måste startas av Premium-medlemmar; men alla på Fitbit-plattformen som får en inbjudan kan vara med, med eller utan Premiummedlemskap.) 

Kom i form-bingo: Tävla med vänner och familj på en bingobricka med olika aktiviteter inom träning och hälsa. Vem blir först med att sätta sitt dagsmål för steg, aktiva minuter eller träningspass?  Den första som fyller alla rutor vinner.

Alla för en-utmaning: Låt vänner och familj dra sina strån till stacken i en rolig tävling där ni själva bestämmer vad målet är. Kanske att tillsammans skrapa ihop 50 000 steg, 750 aktiva minuter eller 10 mil inom den tidsramen ni specificerat.  Genom att samarbeta kan alla oavsett nivå kavla upp ärmarna och bidra till lagets mål, både den som strosar runt kvarteret och den som hårdtränar inför ett maraton. 

Anpassad utmaning: Inte bara antal steg – nu kan du anpassa tävlingar och utmaningar precis hur du vill. Välj aktivitet och tidslängd och sätt igång. Kanske tävla om flest aktiva minuter under 5 timmar eller längsta sträckan under sju dagar.  

Hälsorapport

I nära samarbete med läkare inom allmänmedicin, sömn-, akut- och intensivvård samt medicinska experter från UCSF och UCLA utformade Fitbit en hälsorapport som är enkel att förstå och ger en översikt över en persons hälsodata. Hälsorapporten innehåller detaljerade diagram över trender och en analys av aktivitet, puls, sömn och vikt som kan hjälpa din läkare att ge dig mer personlig vägledning om din hälsa.  Över tid kommer vi att lägga till flera mätvärden, trender och insikter.

Exklusivt för Fitbit Sense

Uppgradera din Fitbit Sense-upplevelse med Fitbit Premium. Alla som använder Sense och och som inte redan har Premium får prova gratis i 6 månader.

Sense har banbrytande nya funktioner för att hantera stress.  Med Premium kan du även se hur känslomässiga och mentala faktorer kan påverka din stressnivå. Ett detaljerat Stresshanteringsbetyg visar hur din kropp hanterar stress och hur sömn, aktivitet och puls bidrar.
​ Du kan även se hur ditt humör är kopplat till ditt Stresshanteringsbetyg.

Exklusivt för Fitbit Inspire 2

Kom igång med Inspire 2 och Fitbit Premium, inspiration och vägledning i en ultimat kombination som hjälper dig att nå dina mål.  Fitbit Inspire 2 är vår mest tillgängliga, användarvänliga och snygga aktivitetsmätare som hjälper dig att skapa sunda vanor med träningsfunktioner som motiverar – Active Zone Minutes, fler än 20 målbaserade träningslägen, avancerade sömnverktyg och pulsmätning dygnet runt med upp till 10 dagars batteritid (batteritid varierar med användning och andra faktorer).  Nya Premium-medlemmar får ett års gratis provperiod på Fitbit Premium.

Ge dig förutsättningarna för att lyckas med Fitbit Premium och få personlig vägledning så att du kan skapa sunda vanor. Få personliga insikter du kan omvandla till handling, verktyg för att koppla av, exklusiva tävlingar, hälsorapporter och mer – allt på ett ställe i Fitbit-appen.

*Gratis provperiod kan endast aktiveras när enheten aktiveras. Giltig betalningsmetod krävs. Den kostnadsfria provperioden måste aktiveras inom 60 dagar efter att enheten aktiverats. Avsluta innan prenumerationsperioden tar slut för att undvika prenumerationskostnader. Se villkor som gällerhär.

0 Comments   Join the Conversation

If you have questions about a Fitbit tracker, product availability, or the status of your order, contact our Support Team or search the Fitbit Community for answers.

Please note: Comments are moderated and may not appear immediately after submission.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.